Publikation uden billede

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer purus nibh, pretium nec magna et, commodo dapibus odio. Praesent ultricies elementum sapien et consectetur.

Inspirationshæftet indeholder eksempler og idéer fra forskellige skoler over hele landet. Alle citater og eksempler stammer fra skole-hjemvejledere fra Social- og Integrationsministeriets initiativ til styrket forældreinddragelse. I inspirationshæftet videregives skole-hjemvejledernes gode historier og eksempler, så de kan tjene som inspiration for andre, der arbejder på at styrke samarbejdet mellem hjem og skole.  

I inspirationshæftet findes en række eksempler på konkrete aktiviteter til at styrke skole-hjemsamarbejdet samt en liste over links og bøger omhandlende skole-hjemsamarbejde. Inspirationshæftet er for alle, der ønsker inspiration til at forbedre og udvikle samarbejdet mellem hjem og skole. 

Inspirationshæftet er elektronisk og vil blive opdateret med flere erfaringer og historier fra praksis i efteråret 2012 og 2013. Den sidste udgave vil også udkomme i trykt form.


Hent publikationen

Sidst opdateret 16/01 2014